DENO KEBAB

Ostatniaopinia


3,5 gwiazdek z 225 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z DENO KEBAB. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

18 sty 2023 o 19:42 Smak dobry ale przyjechało zimne …..
18 sty 2023 o 9:27 Kebab bardzo dobry a dostawa rewelacja, wszystko dotarlo ciepłe a frytki były wręcz gorące. Polecam
9 sty 2023 o 20:32 Pyszny kebab, najlepszy w ciescie z sosem mieszanym/bardziej na ostro
7 sty 2023 o 10:40 Wszystko OK. Dostawa szybko sprawie i smacznie )))
3 sty 2023 o 22:55 super kebs
30 gru 2022 o 12:39 Kebab był bez sosu mieso przesolone i zasadniczo tylko taki miało smak, soki. Poza tym było suche. Gdy otwierali restaurację, mieli na prawdę dobry kebab, dzisiaj to jest dramat.
29 gru 2022 o 14:53 Kebab za slony, tlusty, bulka cala sie rozpadla Porazka I praktycznie zimne dojechalo
28 gru 2022 o 8:49 Jeden kebab bez sosu, drugi totalnie przesolony, nie do zjedzenia.
25 gru 2022 o 13:25 Hamburger jak zawsze zajebisty! Masywna smaczna porcja. Polecam!. Bardzo dużo w "środku" nic nie pożałowane ! oby tak dalej
23 gru 2022 o 15:20 Jedzenie dojechalo kompletnie zimne, kebab plywal w sosie (jak woda) tragicznie jedzenie.. tragiczna dostawa.. Po poltora godziny czekania zadzwonilem zapytac co z moim zamowieniem, obsluga rozwniez byla nie mila .NIGDY WIECEJ
19 gru 2022 o 22:59 Tak jak pozostałe opinie - kebab średnio smaczny i zimny, ale ewentualnie akceptowalny.
18 gru 2022 o 14:51 Bardzo szybko i smacznie!